3 maanden programma voor jou en je jonge, hoogsensitieve kind

Voel je je soms wanhopig bij de zoveelste driftbui van je kind? Weet je niet meer hoe je moet reageren als je kind weer niet wil slapen? Ben je er helemaal klaar mee om op je tenen te lopen, zodat je zoon of dochter niet teveel overprikkeld raakt? Draait het hele gezinsleven om jouw hoogsensitieve kind? Gaat het leren niet zo goed? Zou je graag zien dat je zoon of dochter wat onbezorgder door het leven gaat? Wil jij daar je kind graag bij helpen?

Dan zijn jullie welkom bij mij in het expertisecentrum!

 

Hoogsensitieve kinderen zullen jou, als ouder, meestal niet precies vertellen wat er speelt. Je kind is nog jong en praten over gevoelens is dan nog heel erg lastig. Jonge, hooggevoelige kinderen uiten hun emoties vaak via boze buien, angstige gedachten of andere intense emoties. Het kan goed zijn dat jouw hele gezin bezig is met jouw Hoogsensitieve kind en het voorkomen van uitbarstingen. En dat is niet hoe je het graag ziet. Want waar je van droomt is harmonie, blijdschap, ontspanning. 

Als je met mij gaat samenwerken, dan gaan we dat voor elkaar krijgen. Want alles wat er nodig is is dat jij de gebruiksaanwijzing van jou hoogsensitieve kind gaat leren kennen. Zelf ook weer ontspannen en zelfverzekerd bent in jouw ouderschap en je kind op de juiste manier benaderen zodat negatief gedrag verdwijnt.

Dit ga je bereiken voor jezelf en je hoogsensitieve kind...

Je komt erachter wat jouw kind echt wil vertellen met zijn of haar gedrag, zodat jij daar beter op kunt inspelen en precies het juiste doet of zegt

✓ Ik ga je helpen om meer te communiceren met je kind vanuit ontspanning, zodat je weet hoe het komt dat een situatie escaleert en hoe je dit in de toekomst kunt voorkomen.

✓ Ik laat je ervaren wat jij onbewust uitstraalt naar je kind en wat je kind dan precies hoort in je jouw boodschap, zodat je dit kunt veranderen

✓ Ik laat je zien wat je kind jou spiegelt, zodat je weet waar je zelf nog in mag groeien (om zo je kind weer te helpen).

✓ Ik vertaal de boodschap van je kind, zodat je weet wat je kind van jou nodig heeft om zichzelf te kunnen zijn.

✓ Ik vertel je ook alles over hoogsensitiviteit, strong-willed kinderen, overprikkeling en afstemming, zodat jij veel meer begrijpt welke processen er nu precies in jouw kind spelen.

✓ Ik help jou om zelf ook meer te versterken en jezelf te gaan zien als een goede ouder, zodat je kind jou ook los kan laten.

Wat is Hoogsensitiviteit


Hoogsensitieve kinderen zorgen vaak onbewust voor hun omgeving, zo ook voor hun ouders. En dit is iets wat ze heel erg goed kunnen en dus ook niet verkeerd. Echter heb je dan niet door dat jouw kind ook jouw emoties oppikt en overneemt. Dit is dan vaak teveel voor je kind. Je
 kind kan dit er dan niet meer bijhebben met als gevolg dat je zoon of dochter zich gaat afzetten tegen jou of zich juist meer timide en angstig opstelt.

Goed kunnen zorgen voor de ander is een talent, het is alleen belangrijk dat je kind ook nog voldoende energie voor zichzelf overhoudt. En daar ligt dus een belangrijke taak voor jou als ouder.

Door samen met mij aan de slag te gaan, help jij je kind om weer ontspannen en vrij te zijn.

De coach - counselor

Ik ben Mascha en ik geloof tot in mijn tenen in de kracht van gevoelige zielen. Ik coach HSP; Hoogsensitieve en hoog Intuïtieve kinderen, gezinnen en volwassenen. Veel kinderen worstelen met hun intense emoties en hun voortdurende afstemming op de wereld. Ik zie het als mijn missie om deze kinderen te helpen hun krachtigste zelf te ontdekken en hen te laten voelen hoe prachtig en uniek ze zijn en hoe belangrijk hun taak is op deze wereld.

Ik ben zelf ook zeer sensitief en ik ben daar blij om. Zonder mijn creatieve, gevoelige en intuïtieve geest had ik nooit het verschil kunnen maken en de 100-en gezinnen, die tot nu toe de weg naar mij hebben gevonden, niet zo snel weer op weg kunnen helpen.
Ik ben een dankbaar mens, dat heel wat obstakels heeft moeten overwinnen en heel vaak getest is door het leven en iedere keer weer de keuze moest maken om in zichzelf te blijven geloven. Mijn geleerde lessen geef ik graag door.

Ik heb unieke programma’s ontwikkeld voor gezinnen met jonge kinderen, gevoelige tieners en coaches en therapeuten. Mijn deur staat altijd voor je open! 

Je kunt kiezen uit twee routes;

Route 1 is een eenmalig consult. Hierbij gaan we ongeveer 2,5 uur lang om tafel zitten en door oefeningen krijgen jullie razendsnel inzicht in waar het probleem zich bevindt en wat er nodig is om tot een oplossing te komen, zodat jouw kind kan ontspannen en jij je weer zelfverzekerd voelt en jouw hoogsensitieve kind weer verder kunt helpen.

Route 2 is een traject van 3 maanden, waarbij ik twee keer met jullie om tafel ga en ook jouw kind 2 keer zie en een van de ouders ook een consult voor zichzelf ontvangt (een ontspannen ouder is een ontspannen kind). Deze laatste route is geschikt voor kinderen van 5-7 jaar, omdat die al een klein beetje coaching kunnen ontvangen, samen met papa of mama.

Een VIP consult (Very Important Parents)
Maak een vliegende start!
225,- euro
2,5 uur